PNES, Forhold,Familie og meg!


Hei alle sammen!

Lagde en liten videosnutt om meg selv.
Handler litt om hva jeg ønsker med denne bloggen og hvilke tema jeg vil snakke om.
Spør meg gjerne , og kom gjerne med innspill til innlegg og videoer jeg kan lage. Ingen temaer er for dumme! og alle spørsmål og kommentarer tas imot :)

Som jeg også sier i videoen, JA jeg vet jeg ikke ser fresh ut, men det er hva jeg snakker om som er poenget her! ikke om jeg har stelt håret eller sminket meg! Haha!

Håper dere liker videoen!

Ha en fin dag videre!

4 kommentarer

Frida

19.06.2017 kl.15:38

Du er så tøff. Dette er virkelig et tema vi trenger og kaste lys over. Kudos til deg. At du tørr og dele og snakke om noe som for mange er veldig vanskelig! Skal fortsette og lese bloggen din.

Og takk for at du tørr.

Klem fra Frida

Saramarocana

19.06.2017 kl.15:40

Frida: Tusen takk for gode ord<3 Jeg håper det kan hjelpe flere der ut som har det på samme måte, Takk for at du leser bloggen. Ha en fin dag videre! :)

Katarina

19.06.2017 kl.15:45

Hahahaha... Du er så morsom. veldig viktig og seriøst tema.. Men du er så morsom i måten du er på og snakker på. digget deg seriøst

Saramarocana

19.06.2017 kl.15:59

Katarina: Hehe! Ja men det er bra! Det er nemlig akkurat sånn jeg er!

Skriv en ny kommentar

Saramarocana

Saramarocana

26, Oslo

Hei alle smale, tykke,korte og breie jeg digger dere alle. Mitt Navn er Sara Elizabeth Bjåland Benamar (hvem har så langt navn! JEG!) Jeg er en jente på 26 år fra selveste Oslo. Jeg er rar, åpen, en smule kontrollerende ganske hissig men full av kjærlighet og kjappe replikker. Der har du meg i et nøtteskall. Jeg har marokkansk far og norsk mor, så jeg er en mixed kid, med store (eller små?) ambisjoner for meg selv. Jeg har en sykdom som heter PNES (Psykogene non-epileptic seizures) veldig fancy ord for kramper. Dette kommer av psyken og at jeg har hatt en del utfordringer og slite med i ung alder. (som jeg kommer til og fortelle om her) Kroppen min bare tar seg pauser rett og slett. (og jeg prøver og gjøre det beste ut av det) Jeg er en noe forvirret jente da jeg må forholde meg til to helt forskjellige verdener. Min mor er kristen og min far er muslim. Men hva er jeg? Det er det store spørsmålet. JEG VET IKKE. jeg vil liksom helst være begge deler. Så ja, les bloggen, få med dere kaoset i mitt hodet og utfordringene jeg jobber meg gjennom hver dag. Kommer til og snakke mye om Psykiatri og angst. Og det og være fanget mellom to verdener. Og generelt alt annet mellom himmel og jord. Kommer også til og legge ut video innlegg. Så ja, hopp på og følg med på en ærlig usminket blogg om hverdagen til en som er så langt fra perfekt man kan komme. Hei og hå. Sara

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits