Dere hjalp meg!<3

Natta<3

Nå har jeg det mye bedre enn isted! Det er så merkelig det her, helt nede det ene øyeblikket også på topp det neste.
Skal jeg være helt ærlig så hjelper det meg med denne bloggen. Jeg skulle startet mye tidligere. Det hjelper og få utløp for følelser og tanker jeg ellers har holdt inni meg. Det blir en slags terapi for meg og skrive og dele.
Og dere fine blogglesere hjelper meg enda mer, med kommentarer og oppløftende ord. Ikke minst ser jeg virkelig at jeg ikke er alene.
Vi er mange. Det var det jeg visste. Og vi må kunne snakke om vanskelige ting. Så får verden og alle andre synes hva de vil. 

Tusen takk for kommentarer og intresse for bloggen min. Jeg føler meg plutselig verdig. ikke at jeg mener jeg er mindre verdt som et menneske, men at så mange vil lese innleggene mine og noen av dere kommenterer til og med. Wow! det betyr så enormt mye for meg. Mer en dere aner.  Jeg sender en klem ut til dere alle. Virkelig jeg setter pris på dere.<3

Nå har jeg akkuratt dusjet og skal hoppe i seng :)God natt! Takker dere nok engang, dere herlige! Og hurra for at humøret er bedre :)
Har egentlig krøller som dere ser, men retter nesten alltid ut håret! Synes det er finest;)Sleep tight!

6 kommentarer

Stine Jensen

20.06.2017 kl.00:43

God natt fine :)

Saramarocana

20.06.2017 kl.00:46

Stine Jensen: Tusen takk og det samme til deg<3

Aqua

20.06.2017 kl.09:35

Så godt å høre at føler deg bedre igjen 😀

Saramarocana

20.06.2017 kl.13:49

Aqua: <3

T.I

20.06.2017 kl.10:27

Du er bare god <3 Glad for å høre du følte deg bedre for du fortjener og ha det bra :)

Saramarocana

20.06.2017 kl.13:49

T.I: Tusen takk kjære deg<3 Og det samme til deg! Ha en god dag :)

Skriv en ny kommentar

Saramarocana

Saramarocana

26, Oslo

Hei alle smale, tykke,lange,korte og breie jeg digger dere alle. Mitt Navn er Sara. Jeg er en jente på 26 år fra selveste Oslo. Jeg er rar, åpen, en smule kontrollerende ganske hissig men full av kjærlighet og kjappe replikker. Der har du meg i et nøtteskall. Jeg har marokkansk far og norsk mor, så jeg er en mixed kid, med store (eller små?) ambisjoner for meg selv. Jeg har en sykdom som heter PNES (Psykogene non-epileptic seizures) veldig fancy ord for kramper. Dette kommer av psyken og at jeg har hatt en del utfordringer og slite med i ung alder. (som jeg kommer til og fortelle om her) Kroppen min bare tar seg pauser rett og slett. (og jeg prøver og gjøre det beste ut av det) Jeg er en noe forvirret jente da jeg må forholde meg til to helt forskjellige verdener. Min mor er kristen og min far er muslim. Men hva er jeg? Det er det store spørsmålet. JEG VET IKKE. jeg vil liksom helst være begge deler. Så ja, les bloggen, få med dere kaoset i mitt hodet og utfordringene jeg jobber meg gjennom hver dag. Kommer til og snakke mye om Psykiatri og angst. Og det og være fanget mellom to verdener. Og generelt alt annet mellom himmel og jord. Kommer også til og legge ut video innlegg. Så ja, hopp på og følg med på en ærlig usminket blogg om hverdagen til en som er så langt fra perfekt man kan komme. Hei og hå. Sara Kontakt: Instagram: https://www.instagram.com/saraaeliza/ Snapchat: Saraaeliza Email: Sara.eliza90@gmail.com/Sara_eliza90@hotmail.com Eller kontakt meg på bloggen.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits