Legetime og angst!

 

 

God morgen, alle sammen!

 

Nå sitter jeg med en klump i magen fordi jeg gruer meg skikkelig til jeg skal gå ut alene til legen. Har time klokken 10:00.

Bor heldigvis bare 10 min unna legekontoret, men gruer meg likevel.

Det er også en av tingene jeg sliter med og har slitt med i mange år.

Den jævla angsten. Jeg VET jo at det ikke er farlig og gå ut. Og det er heller ikke det dette handler om.

Jeg får bare et ekstremt ubehag og føler meg utilpass i enkelte sosiale sammenhenger. Og det og gå ut alene , sitte på et venterom med masse andre mennseker osv osv,er noe jeg bare må innse at jeg alltid kommer til og ha et anstrengt forhold til.

Men det var faktisk værre før. Nå går jeg hvertfall, jeg holder avtaler og jeg kommer meg ut. Men ubehaget og tankene, kaldsvetten og panikken, alt er der. Men det er bare inne i mitt eget hodet.(Selv om det ikke alltid er så hjelpende og tenke på, haha. Heller motsatt)

 

Jaja, dere ønsk meg lykke til. Det går jo som regel bra. Ville bare dele litt tanker med dere om en så vanlig ting som og gå til legen.

Det kan for mange være utrolig vanskelig.

 

Vi snakkes senere, mine fine lesere!<3

 

 

 

 

4 kommentarer

Torunn

19.06.2017 kl.11:35

Snart overstått!

Stå på videre :)

Saramarocana

19.06.2017 kl.11:38

Torunn: Takk igjen for gode ord!<3 Jeg finner forresten ikke noen knapp for og følge deg? eller i søkelisten! Ha en fin dag videre :)

Marthe Sofie

19.06.2017 kl.12:40

Slik er jeg også, jeg hater det virkelig, det er så ille at jeg går inn, sier at jeg er her og ber de om å komme ut når det er min tur, jeg klarer virkelig ikke sitte inne der å vente med alle andre.

Saramarocana

19.06.2017 kl.12:43

Marthe Sofie: Så du forstod nok akkuratt den panikkangst følelsen jeg satt med i hele går kveld og idag tidlig før jeg reiste ut. Godt og høre at det er flere av oss<3 Vi skal nok klare og mestre denne dritten her! Det er jeg sikker på. Fortsett og stå på! du er sterk, jeg leser litt på bloggen din nå! Fine og reflekterte innlegg jeg kjenner meg igjen i.

Skriv en ny kommentar

Saramarocana

Saramarocana

26, Oslo

Hei alle smale, tykke,lange,korte og breie jeg digger dere alle. Mitt Navn er Sara Elizabeth Bjåland Benamar (hvem har så langt navn! JEG!) Jeg er en jente på 26 år fra selveste Oslo. Jeg er rar, åpen, en smule kontrollerende ganske hissig men full av kjærlighet og kjappe replikker. Der har du meg i et nøtteskall. Jeg har marokkansk far og norsk mor, så jeg er en mixed kid, med store (eller små?) ambisjoner for meg selv. Jeg har en sykdom som heter PNES (Psykogene non-epileptic seizures) veldig fancy ord for kramper. Dette kommer av psyken og at jeg har hatt en del utfordringer og slite med i ung alder. (som jeg kommer til og fortelle om her) Kroppen min bare tar seg pauser rett og slett. (og jeg prøver og gjøre det beste ut av det) Jeg er en noe forvirret jente da jeg må forholde meg til to helt forskjellige verdener. Min mor er kristen og min far er muslim. Men hva er jeg? Det er det store spørsmålet. JEG VET IKKE. jeg vil liksom helst være begge deler. Så ja, les bloggen, få med dere kaoset i mitt hodet og utfordringene jeg jobber meg gjennom hver dag. Kommer til og snakke mye om Psykiatri og angst. Og det og være fanget mellom to verdener. Og generelt alt annet mellom himmel og jord. Kommer også til og legge ut video innlegg. Så ja, hopp på og følg med på en ærlig usminket blogg om hverdagen til en som er så langt fra perfekt man kan komme. Hei og hå. Sara Kontakt: Instagram: https://www.instagram.com/saraaeliza/ Snapchat: Saraaeliza Email: Sara.eliza90@gmail.com/Sara_eliza90@hotmail.com Eller kontakt meg på bloggen.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits