Kaos både her og der..

Hei igjen alle sammen! 


Da har jeg brukt dagen på og få litt orden i kaoset. Som dere ser på bildene under her så var ikke ting akkurat organisert.
Og ikke det morsomste og begynne og styre med på en søndag. Men jeg blir gal av og bo sånn.
Fant ikke kameraet mitt, men skal fortsette mer i morgen. Det så klamt her i Oslo idag , så blir så varm av og holde på.
 (Ja det er dårlig unnskylding jeg vet)Se på det kaoset her, på gjesterommet til mamma. Stakkars, mamma. Her kommer jeg 26 år gammel med alt pikkpakket mitt og bare lemper inn. Haha.
Snill mamma jeg har, som alltid stiller opp <3
Opprydning av jeans.. (ingen ble kastet , selv om det var planen)
Dette er kjoler kjøpt i Marokko, den lyserosa er en vanlig chiffonkjole(bruker den ofte i bryllup osv), men de andre er takchita eller kaftan som de også kalles, marokkanske håndsydde kjoler. Jeg synes de er så fine! Skal få tatt noen fine bilder med de og lagt ut når jeg har funnet kameraet mitt.
 Jeg har flere forkjellige. De er så unike og vakre synes jeg!
Jeg fikk da gjort noe hvertfall. Det ble jo noe mer orden? Fikk hengt opp mye av klærne. Men det er fortsatt mye igjen.
For og ikke snakke om sko og vesker. Får være flink og effektiv i morgen etter jeg har vært hos legen. :)
Kan dere skjønne jeg blir gal av og leve i kaos? usj.. I see you! Rydde-sveisen er på plass, nå skal jeg spise middag og slappe av med en serie. 

Vi snakkes senere fine blogg-lesere! Fortsatt god søndag<3


 

2 kommentarer

Torunn

19.06.2017 kl.00:30

Ja, det MÅ jo gjøres - søndag eller ikke.

God natt!

Saramarocana

19.06.2017 kl.00:58

Torunn: God natt til deg også!

Skriv en ny kommentar

Saramarocana

Saramarocana

26, Oslo

Hei alle smale, tykke,korte og breie jeg digger dere alle. Mitt Navn er Sara Elizabeth Bjåland Benamar (hvem har så langt navn! JEG!) Jeg er en jente på 26 år fra selveste Oslo. Jeg er rar, åpen, en smule kontrollerende ganske hissig men full av kjærlighet og kjappe replikker. Der har du meg i et nøtteskall. Jeg har marokkansk far og norsk mor, så jeg er en mixed kid, med store (eller små?) ambisjoner for meg selv. Jeg har en sykdom som heter PNES (Psykogene non-epileptic seizures) veldig fancy ord for kramper. Dette kommer av psyken og at jeg har hatt en del utfordringer og slite med i ung alder. (som jeg kommer til og fortelle om her) Kroppen min bare tar seg pauser rett og slett. (og jeg prøver og gjøre det beste ut av det) Jeg er en noe forvirret jente da jeg må forholde meg til to helt forskjellige verdener. Min mor er kristen og min far er muslim. Men hva er jeg? Det er det store spørsmålet. JEG VET IKKE. jeg vil liksom helst være begge deler. Så ja, les bloggen, få med dere kaoset i mitt hodet og utfordringene jeg jobber meg gjennom hver dag. Kommer til og snakke mye om Psykiatri og angst. Og det og være fanget mellom to verdener. Og generelt alt annet mellom himmel og jord. Kommer også til og legge ut video innlegg. Så ja, hopp på og følg med på en ærlig usminket blogg om hverdagen til en som er så langt fra perfekt man kan komme. Hei og hå. Sara

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits