Dagen etter natten !


Hallo, og god søndag alle fine lesere! 

Jada, dagen er bedre idag. Så langt hvertfall.
Det er sånn det alltid er. Kan ha det supert det ene øyeblikket også få et anfall(krampe) eller en liten nedtur det neste øyeblikket.
Det er det som er så vanskelig og tungt med denne sykdommen. MEN som jeg liker og si, det kunne vært så mye værre:) Ikke sant?
Nå sitter jeg på terrassen og slapper av, med samme kittel og skinnjakke som i går, haha (jeg var for slapp til og gidde og bytte topp isted, eller jeg finner jo ikke noen klær nesten) 

Ellers, så skal jeg få ryddet litt opp i flytte-eske marerittet jeg bor i nå. Har flyttet hjem til mamma en kort periode mens jeg ser etter en leilighet og kjøpe. Men jeg er så sææær.
Idag må jeg bare få organisert litt fordi jeg finner ingenting. Som for eksempel mitt kamera og klær? haha! Noen som har et godt organiserings-system eller rydde-tips? Så utpakkingen blir mindre kjedelig? Jeg er så god på og begynne men, dårlig på og fullføre når det kommer til og flytte inn og ut av esker og poser etc. Men idag må jeg som sagt. 

Skriver mer senere , så får vi se hvordan det har gått med ryddingen. 

Ønsker dere alle en fin søndag videre<3

Slenger med et litt morgentrøtt bilde av meg selv. Usj, håper jeg finner speilrefelks kamera idag. 

Klem til dere fine lesere, jeg setter så utrolig pris på dere og kommentarene deres <3

 

2 kommentarer

Torunn

18.06.2017 kl.18:07

Ha en fortsatt super søndag!

Saramarocana

18.06.2017 kl.18:30

Torunn: Takk det samme :)

Skriv en ny kommentar

Saramarocana

Saramarocana

26, Oslo

Hei alle smale, tykke,korte og breie jeg digger dere alle. Mitt Navn er Sara Elizabeth Bjåland Benamar (hvem har så langt navn! JEG!) Jeg er en jente på 26 år fra selveste Oslo. Jeg er rar, åpen, en smule kontrollerende ganske hissig men full av kjærlighet og kjappe replikker. Der har du meg i et nøtteskall. Jeg har marokkansk far og norsk mor, så jeg er en mixed kid, med store (eller små?) ambisjoner for meg selv. Jeg har en sykdom som heter PNES (Psykogene non-epileptic seizures) veldig fancy ord for kramper. Dette kommer av psyken og at jeg har hatt en del utfordringer og slite med i ung alder. (som jeg kommer til og fortelle om her) Kroppen min bare tar seg pauser rett og slett. (og jeg prøver og gjøre det beste ut av det) Jeg er en noe forvirret jente da jeg må forholde meg til to helt forskjellige verdener. Min mor er kristen og min far er muslim. Men hva er jeg? Det er det store spørsmålet. JEG VET IKKE. jeg vil liksom helst være begge deler. Så ja, les bloggen, få med dere kaoset i mitt hodet og utfordringene jeg jobber meg gjennom hver dag. Kommer til og snakke mye om Psykiatri og angst. Og det og være fanget mellom to verdener. Og generelt alt annet mellom himmel og jord. Kommer også til og legge ut video innlegg. Så ja, hopp på og følg med på en ærlig usminket blogg om hverdagen til en som er så langt fra perfekt man kan komme. Hei og hå. Sara

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits