#Hæsjtægg Hverdag

Jaaa dere, da kommer inlegg nr 2 allerede. Tenke seg til. Bare en liten oppdatering av hva jeg skal idag og litt hvordan PNES påvirker meg.

Mamma har 2 hunder, de skal idag til dyrlegen for stell og vaksine klokken 17:40. Og mamma skal på sommerfest med jobben idag klokken 18:00. PROBLEMET er at jeg ikke kan ta hundene alene til dyrlegen, i og med at jeg har PNES som i det siste har vært veldig "aktiv" eller hva jeg skal si. Så faren for kramper er stor. Så da må jeg som den 26 år gamle "lille" jenta jeg er alltid ha med meg noen når jeg skal noe. (Ja jeg føler meg noe invalid) MEN det kunne vært værre. Heldigvis har jeg så masse gode og forståelsesfulle mennesker i livet mitt som hjelper med og støtter meg hver eneste dag. Jeg tok forresten trikken til byen alene igår, og det gikk BRA! null anfall. Seier.
Nå skal jeg sette på en klesvask (Ja jeg klarer og gjøre noe alene, haha ) og så reiser jeg og mamma til dyrlegen, før hun reiser videre på fest og jeg skal hjem og kanskje blogge mer? skal i hvertfall lage meg en kake eller et eller annet. Hverdagsmagi er vitkig. Også er det jo helg, så da er det lov. (Jeg har egentlig helg flere dager i uken når det kommer til søtsaker). Vi hørs sen som svenskene sier :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Saramarocana

Saramarocana

26, Oslo

Hei alle smale, tykke,korte og breie jeg digger dere alle. Mitt Navn er Sara Elizabeth Bjåland Benamar (hvem har så langt navn! JEG!) Jeg er en jente på 26 år fra selveste Oslo. Jeg er rar, åpen, en smule kontrollerende ganske hissig men full av kjærlighet og kjappe replikker. Der har du meg i et nøtteskall. Jeg har marokkansk far og norsk mor, så jeg er en mixed kid, med store (eller små?) ambisjoner for meg selv. Jeg har en sykdom som heter PNES (Psykogene non-epileptic seizures) veldig fancy ord for kramper. Dette kommer av psyken og at jeg har hatt en del utfordringer og slite med i ung alder. (som jeg kommer til og fortelle om her) Kroppen min bare tar seg pauser rett og slett. (og jeg prøver og gjøre det beste ut av det) Jeg er en noe forvirret jente da jeg må forholde meg til to helt forskjellige verdener. Min mor er kristen og min far er muslim. Men hva er jeg? Det er det store spørsmålet. JEG VET IKKE. jeg vil liksom helst være begge deler. Så ja, les bloggen, få med dere kaoset i mitt hodet og utfordringene jeg jobber meg gjennom hver dag. Kommer til og snakke mye om Psykiatri og angst. Og det og være fanget mellom to verdener. Og generelt alt annet mellom himmel og jord. Kommer også til og legge ut video innlegg. Så ja, hopp på og følg med på en ærlig usminket blogg om hverdagen til en som er så langt fra perfekt man kan komme. Hei og hå. Sara

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits